Μπανγκλαντές

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μπανγκλαντές

Ακίνητα προς πώληση στο Μπαγκλαντές

Το Μπαγκλαντές, που βρίσκεται ανατολικά της Ινδίας στον κόλπο της Βεγγάλης, είναι μια χώρα της Νότιας Ασίας με πυκνή βλάστηση και πολλές πλωτές οδούς. Στη νότια ακτή, οι Sundarbans, το τεράστιο δάσος μαγκρόβας που μοιράζεται με την ανατολή της Ινδίας, είναι εκεί όπου ζει η βασιλική τίγρη της Βεγγάλης. Συνορεύει με όλες τις πλευρές με την Ινδία, με εξαίρεση μια μικρή έκταση, στα νοτιοανατολικά της ακτής, όπου συνορεύει με τη Βιρμανία. προς τα νότια λούζεται από τον κόλπο της Βεγγάλης. Η πρωτεύουσα της είναι η Ντάκα.

Η ξαφνική αστικοποίηση στο Μπαγκλαντές μπορεί να περιγραφεί καλύτερα με τον όρο υπερ-αστικοποίηση. Είναι η μορφή αστικοποίησης που δεν οδηγεί σε παράλληλη ανάπτυξη της οικονομίας ή της βιομηχανίας, αλλά είναι το αποτέλεσμα ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων που μετακινούνται σε πόλεις από αγροτικές περιοχές και αναζητούν ακίνητα προς πώληση στο Μπαγκλαντές. Ωστόσο, αυτό το φαινόμενο πυροδότησε το ταξίδι της αγοράς ακινήτων στο Μπαγκλαντές. Η βιομηχανία έχει αναλάβει την ευθύνη για την παροχή καταλύματος στον αυξανόμενο αριθμό κατοίκων της πόλης.

Ο τομέας των ακινήτων είναι ένας κρίσιμος τομέας που έχει διαφορετικές πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις στην οικονομία. Ο τομέας των ακινήτων παράγει τις περισσότερες θέσεις εργασίας μετά τη γεωργία και τη βιομηχανία ενδυμάτων. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο τομέας των ακινήτων συνεισέφερε 8,24% στο συνολικό ΑΕΠ του Μπαγκλαντές.

Η αγοραστική δύναμη του λαού του Μπαγκλαντές έχει σημειώσει αύξηση τα τελευταία χρόνια.

Η αύξηση του κόστους ζωής έχει οδηγήσει σε μεγάλη ζήτηση για αγορά διαμερισμάτων και ακινήτων προς πώληση στο Μπαγκλαντές. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν ένα διαμέρισμα για να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το υψηλό εισόδημα. Επιπλέον, οι τιμές των διαμερισμάτων μειώθηκαν κατά 20-30% τα τελευταία 4 χρόνια.

Οι επενδύσεις σε ακίνητα έχουν σημειώσει αύξηση τα τελευταία χρόνια. Στο Μπανγκλαντές, το ΑΕΠ αυξήθηκε σε 30,27% το έτος 2016-17. Πρόκειται για αύξηση σε σχέση με το 29,65% του προηγούμενου έτους.

Ο τομέας των ακινήτων στο Μπαγκλαντές μετατρέπεται αυτή τη στιγμή σε σημαντικό μέρος της χώρας. Ο τομέας των ακινήτων εγγυάται επίσης την ανάπτυξη διαφόρων συναφών βιομηχανιών και ως εκ τούτου δημιουργεί πολλές θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους. Δείχνει μεγάλη δυνατότητα να είναι μια ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων με 2 μπάνια κοντά στο Bashundhara R / A, Jamuna Future Park, Πανεπιστήμιο North South. Είναι πρόσφατα ανακ...
Cod. 13176

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Μπανγκλαντές, Narochanskie lakes, Shahbagh, Flat 9, Aziz Co-operative, Shahbagh, Dhaka

82,117.31EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

1695 m²
Πρόκειται για ένα πολυτελές 1600 Τετραγωνικά μέτρα διαμέρισμα στην περιοχή καρδιά της πρωτεύουσας του Μπανγκλαντές, για την προσφορά προς πώληση. Είνα...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB